< home

InspiratieLAB Veilig Fietsen

Op donderdag 30 oktober organiseerden de fietsveiligheidsambassadeurs Lucas Bolsius (burgemeester Amersfoort) en Aat de Jonge (burgemeester Dronten), in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Veilig Verkeer Nederland en CROW-Fietsberaad het 'InspiratieLAB Veilig Fietsen'. Een perfect project voor JUUL4U die met afgevaardigden van deze organisaties het projectteam aanstuurde. JUUL4U maakte zich snel de materie eigen en genoot ervan om met al deze diverse organisaties het evenement voor te bereiden. Dat betrof de organisatie én de communicatie voor het InspiratieLAB.

pdfIn het InspiratieLAB Veilig Fietsen maakte men kennis met de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsveiligheid. In het LAB lieten uiteenlopende organisaties zien waar ze mee bezig zijn. Denk daarbij aan onder andere:

Op de bijeenkomst waren fietsambtenaren en bestuurders van gemeenten, regio’s en provincies, adviseurs, medewerkers van maatschappelijke organisaties en ondernemers die actief zijn op het gebied van fietsveiligheid.
Na afloop coördineerde JUUL4U ook nog de realisatie van het Ono-Ono Magazine; een digitaal verslag van de dag. Bekijk de pdf van het Magazine (pdf, 4,8 MB).