< home

Bouwfonds Inspiratiedag

'Van inspiratie tot creating living environments'. Onder dat motto kwamen op donderdag 12 juni alle medewerkers van het Bouwfonds bij elkaar voor een landelijke bijeenkomst.
Het werd een dag vol inspirerende ontmoetingen, collegiale gesprekken en een feestelijke avond tot besluit. De locatie was de tot de verbeelding sprekende 'Veerkracht' in Klarenbeek, nabij Apeldoorn.

Kunstenaar, ontwerper en denker Daan Roosegaarde was de keynote spreker. Zijn werk kenmerkt zich door interactie tussen kunst, mens en techniek. Hij gaf in een inspirerende presentatie in beeld en geluid de raakvlakken weer met het werk van het Bouwfonds. Medewerkers deden daarnaast mee aan diverse 'kennisateliers', waarin het creëren van levende leefomgevingen centraal stonden.
Samen met Marcel Schouten en Sander de Hoop adviseerde JUUL4U de opdrachtgever over het programma, de registratie, de kennisateliers en de logistieke organisatie.
Alle werkzaamheden voortvloeiend uit de registratie en organisatie van de workshops lagen bij JUUL4U.
Ruim 250 medewerkers konden kiezen voor drie verschillende kennisateliers op 11 verschillende plekken; een interessante, uitdagende logistieke klus.


Klik op de foto's voor een vergroting (totaal 24 foto's).

Foto's: Corné Bastiaansen