< home

Twee zeer geslaagde open dagen van Natuurmonumenten in Flevoland!

Voor de organisatie van twee open dagen in Flevoland werd JUUL4U toegevoegd aan het regionale organisatieteam van Natuurmonumenten.

Voorsterbos Beleefdag
Bij de Voorsterbos Beleefdag met ruim duizend bezoekers was het hutten bouwen, klimmen, mountainbiken en wandelen met een oud-ingenieur. Of gewoon lekker in de zon zitten op het terras. Natuurmonumenten organiseerde de Beleefdag om samen met de bewoners van Kraggenburg, Marknesse, Ens en Vollenhove de totstandkoming van het Toekomstbeeld Voorsterbos te vieren. Zie www.natuurmonumenten.nl/voorsterbos .

Klimaatbos jubileumdag
In 2008 plantte prinses Maxima samen met duizenden Nederlanders een boom op een voormalige akker aan de Karekietweg in Biddinghuizen tijdens de actieweek �Maak je hart groen, koop een boom!�. In het najaar van 2013 vierde Natuurmonumenten het eerste lustrum van het Klimaatbos, vooral om de bewoners uit de regio meer gebruik te laten maken van dit jonge bos. JUUL4U verzorgde de communicatie van de dag waarbij de verhalen van planters belangrijke ingredi�nten waren in de diverse communicatie middelen. Zie www.natuurmonumenten.nl/klimaatbos.


Klik op de foto's voor een vergroting (totaal 12 foto's).