< home

Kenniscentrum Kenteq steelde de show met wereldpremière Techniek in Beeld

In 2008 was de 2e editie van CompetentCity, een grote manifestatie waar modern, competentiegericht beroepsonderwijs centraal staat. Het evenement is vooral gericht op de samenwerking tussen het onderwijs, de kenniscentra en het regionale bedrijfsleven. Ook dit jaar was Kenteq, hét kenniscentrum voor technisch vakmanschap, weer van de partij. JUUL4U zorgde ervoor dat Kenteq de show steelde.

JUUL4U organiseerde voor Kenteq de wereldpremière "Techniek in Beeld". Een omvangrijk audiovisueel project, bestaande uit 72 afzonderlijke filmpjes van ca. 3 minuten. In elke film staat een technisch beroep centraal: wat houden de werkzaamheden in, hoe ziet een bedrijf er van binnen uit, etc. De filmpjes vormen een waardevolle tool voor onderwijsprofessionals om jongeren enthousiast te maken voor een technisch beroep.

Tijdens de première vond ook de uitreiking van Beste Film, Beste Regie en Beste Acteur plaats, gepresenteerd door presentatrice Nicolette van Dam. Als ware het een heuse Oscaruitreiking werden de genomineerden in een limousine vervoerd en gingen over een rode loper naar het theater. JUUL4U zorgde ervoor dat de gehele première soepel en in stijl verliep.


Klik op de foto's voor een vergroting (totaal 6 foto's).


video Bekijk nu ook video van dit evenement!